Skoledanmark // Kan I huske, hvad der skete 30. januar 2019?
Det er snart et år siden at hele skoledanmark blev bekendtgjort med justeringerne i folkeskolereformen. Forhandlinger tog næste 5 måneder og der opstod mobning blandt partierne, hvilket gjorde at forhandlingerne blev flyttet fra undervisningsministeriet til finansministeriet. Set med udefrakommende øjne forgik forhandlingerne som konflikter på børnehaveniveau, hvor mobning desværre også finder sted.
Som forlag, hvor vi producerer letlæselige skolebøger til folkeskolen, synes vi det er naturligt, at vi følger med i denne slags begivenheder. Det har stor betydning for os som forlag, at partierne blev enige om at tilføre midler til folkeskolen, der går til et løft af den understøttende undervisning. Derudover udløste aftalen også en treårige læsekampagne rettet mod alle klassetrin med titlen ”Bogens år”. Hvilket efter vores mening er fantastisk, da det giver mulighed for at holde liv i bøgerne i den ellers digitale verden.
Hvordan bruger I de ekstra midler på jeres skole?
Hvordan pengene skal bruges, er et interessant spørgsmål for mulighederne er mange, skal det være til uddannelser/kursuser, undervisningsmaterialer i fysisk form eller til digitale løsninger. Hvordan bruger I de ekstra midler på jeres skole? Har I lyst til at kommentar på dette spørgsmål, så klik på vores Facebook eller Instagram, hvor du kan skrive en kommentar på tilhørende opslag.
Klik ind til Facebook opslag.
Klik ind til Instagram opslag.
Derudover kan vi varmt anbefale jer at tage et kig på www.gullhoj.com, hvor der er gode muligheder for at finde undervisningsmateriale til jeres behov.
Hvis I er mere til de digitale løsninger, vil vi først anbefale jer at læse vores sidste blogindlæg "Fremtidens digitale løsninger kan gøre børn og voksne dårligere til at læse og forstå".
Dette indlæg er skrevet på baggrund af artiklen ”Her er folkeskole-aftalen”.